©2024 "Паула Фруутс" ЕООД. Всички права запазени.
Уеб дизайн и онлайн магазин с favorite от The Way
local_shipping Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка над 100 лв.
Уважаеми клиенти,
В периода от 03.08.2024 г. до 13.08.2024 г. сме в планиран годишен отпуск и поръчките получени в този период ще бъдат изпълнени след 13.08.24 г.
Благодарим Ви за разбирането.

Доставка на поръчките

Успешно завършените поръчки могат да бъдат доставени по няколко начина:
- Безплатна доставка до офис на Еконт (при поръчки над 100 лв. и съобразено с графика на пътуване)
- Доставка с куриер за цялата страна до офис на куриер или до адрес на клиента.

Опциите за начина на доставка ще ги видите след като добавите артикул и преминете към поръчка.

Срокове на поръчките

При направена онлайн поръчка от www.goji-berry.bg, служител от онлайн отдела на фирма "Паула Фруутс" ЕООД задължително ще се свърже с клиента, с цел потвърждаване на поръчката и уточняване на удобен ден за доставка. В случай, че потребителят откаже да предостави изисканата информация, поръчката се анулира автоматично без допълнително уведомяване на потребителя.

Всички доставки се извършват в рамките от 2 до 7 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката пред куриер за евентуални дефекти, липси или наранявания на артикулите. При приемане на доставката от потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени. Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. "Паула Фруутс" ЕООД запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 10 дни. "Паула Фруутс" ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставката, причинено от независещи от нас обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера и/или производител.

Безплатна доставка

Безплатна доставка

Доставката до офис на ЕКОНТ е безплатна при поръчки на стойност над 100 лв.

Поръчка и по телефона

call +359 897 83 03 64

close
touch_app